Aanvraag

Voor het verstrekken van elastische kousen hebben wij een verwijzing van uw behandelend arts nodig. Dit kan een papieren ‘recept’ zijn, maar het is ook mogelijk dat de arts u via zorgdomein doorverwijst.

De vergoedingen

Iedere zorgverzekeraar hanteert een eigen beleid inzake vergoeding van elastische kousen. Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Is dit niet het geval, dan hoort u dat van ons op het moment dat u de afspraak vastlegt. Na levering kunt u dan zelf de nota bij uw zorgverzekeraar indienen. Deze zal dan een bedrag aan u overmaken (restitutie). Veelal worden de kousen volledig uit de basisverzekering vergoed. U moet er wel rekening mee houden dat deze hulpmiddelen onder het wettelijk eigen risico vallen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u ons op maandag-, donderdag- of vrijdagochtend op tel. 0519-728181. Buiten deze tijden krijgt u op dit nummer een mobiel nummer door, indien u niet wilt/kunt wachten kunt u daar gebruik van maken.
U mag ook mailen: info@hamstracompressiezorg.nl, wij reageren z.s.m. op uw bericht.

Afspraak in Dokkum, Minnertsga, Hurdegaryp of toch graag thuis?
In alle gevallen verlopen de afspraken via bovenstaande kanalen.

Levertijden

Voor op maat gemaakte kousen geldt een termijn van maximaal 8 werkdagen, confectiekousen leveren wij binnen 4 werkdagen.